Zeki İnsanların 8 Önemli Özelliği

Zeki İnsanların 8 Önemli Özelliği

Zeki insanların özellikleri

 

*Zeki insanlar nazik ve hassastırlar. Nezaket kurallarına uyarlar, insancıl yönleri fazladır ve karşısındakine değer verirler.
*Zeki insanların duyguları çok yoğundur mantıksal gelişim aynı zamanda duygusal gelişimi de etkileyeceğinden çocuk kalmayı başarmış insanlardır. Duygularını yaşadıklarından dolayı  daha zekidir diyebiliriz çünkü çocuklar duygularını çok yoğun olarak yaşarlar.
*Zeki insanlar çok büyük fiziksel enerjiye sahiptirler. Bu doğuştan gelen bir enerji modellemesi değildir. Bu enerji adapte olduğu konuyu tamamlama bilincinden doğar, irade ve kalp koordineli olarak bu enerjiyi karşılar
*  Üstün Zeki insanların diğer bir özelliği ise hem zeki görünüşlü olmaları ve hem de doğal görünmelidir. Bu nedenle hem zekalarını belli ederler ve hem de çocukça hareket ederler. Bu özellikleri onların  sorgulanmalarına neden olur. 

*Zeki kişiler heM disiplinli hem de oyun oynar tarza işlerine eğilirler. Yaptıkları işi büyük bir ciddiyetle yaparlar ancak oyun havası da vererek yaptıkları işten büyük zevk alırlar.
*Zeki kimseler hem gerçek dünya ile bağlantı koparmazlar ve hem de hayal dünyası içinde yaşarlar. Normal insanlara göre zeki insanların hayalleri fantastiktir. Zaten buluşlar hayaller sonucu ortaya çıkmamış mıdır?
* Zeki İnsanlar işlerine verdikleri önemden dolayı başarıyı yakalama ve başarmak için son derece inatçı yapılı kimselerdir. Başarısızlıkla asla yılmazlar ve asla ümitsizliğe kapılmazlar. Umut doludurlar.
* Zeki insanlar lider ruhludururlar. Her konuda söyleyecekleri bir şeyler olduğu için her türlü insana hitap edebilirler. Konuşma ve hitapları seviyeye göre olur. Nerede ne konuşulacağını nerede de neyin konuşulmayacağını iyi bilirler, ön yargılı değillerdir.

Google+ WhatsApp