Vatan Size Emanet

Vatan Size Emanet

Sizin yaptıklarınız, düşüncelerinizin bir yansımasıdır. Düşündüklerinizi yapacak yaptıklarınız gibi öleceksiniz

     Sizin yaptıklarınız düşüncelerinizin bir yansımasıdır. Düşündüklerinizi yapacak yaptıklarınız gibi öleceksiniz, neden bunu hale bazıları akledemiyor.
     Şartlar oluştuğunda savaştan kaçamazsınız. Eğer kaçarsanız; başkalarının yararına menfaatlerinizden olursunuz. Ama daha sonra çok büyük kayıpları göze alarak daha büyük savaş vermek zorunda kalırsınız.
     PKK terör örgütü; resman Türkiye Cumhuriyetine karşı savaş açmış. Ortalık alev alev. Güpe gündüz yol kesiyor, kimlik kontrolu yapıyor, araç yakıyor, ortada devlet yok. Devletimiz teröristleri sağ duyuya çağrıyor. Zamanında uzman siyasetçi bazı bilir kişiler bu heriflere taviz vermenin yanlış olduğunu söylemişlerdi ama kulak asılmamıştı. Bunlara taviz verildikçe taviz isteyecek ve kendilerini bir şey sanacaktır.  Maalesef bunu üst düzey yönetici politikacılar anlayamadılar ve yanlışlık yaptılar. Şimdi de yapılan o yanlışlığın bedelini ödüyoruz. Derhal bu yanlışlıktan geri dönülmelidir. Gerekli tedbirler zamanında alınmalıdır. 
 
         Biraz akkıllı ve mantıklı düşünmek lazım. PKK demek Kürt değildir. Bazıları PKK'yı Kürt Kardeşlerimizin ismini anarak Kürtleri kendi yanlarına çekmek istiyor yada dışlayarak onlardanmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Onu biliniz ki, bu bir Haçlı Savaşı'dır. II. Dünya Savaşı sonrası başlatılan en büyük saldırıdır. SSCB birliğinin dağılmasından sonra bazı bahaneler ile önce Afganistan, ardından Irak, sonra Suriye'yi hedef aldı. Ama maalesef hala bazıları bunun farkında değil.  Vatan elden gidiyor ama hale  Kürtlükten -Türklükten bahsedenler var. Suriye'den sonra hedef ya İran olacaktı ya da Türkiye.  Eğer Suriye Savaşı'nda başarılı olunsaydı hedefteki ülke İran olacaktı. Bazıları bunun Alevi – Sünni savaşı olarak yorumladı. Esat’ın Alevi olduğunu, oradaki Sünnilere zulüm ettiği yalanı dünyaya duyruldu. Esat'ı devirmek adına bu terör örgütleri silahlandırıldı.  Şimdi de Türkiye bu teröristleri temizlemek istediğinde Türklerin Kürtlere zulüm ettiği yalanı dünyaya duyurulmaya çalışılacaktır haberiniz olsun.   Dünyanın çeşitli yerlerinden mücahitler yetiştirilerek silahlandırıldı ve Suriye’ye gönderildi. Mısır'da mücahit oluşturmak adına İŞİD oluşturuldu.  
     Tarih bir kez daha tekerrür ediyor. Birinci Dünya savaşında Dünya’nın çeşitli yerlerindeki Müslümanlar Çanakkale’ye getirilerek Türklerle savaştırılmaya çalışılmıştı. Hindistan'daki Müslümanlar, Türkler ve Almanlar tarafından esir alınan Halife'yi kurtarmak için yalan uydurulmuş ve Türklerle savaştırılmaya getirilmişti.
       Suriye, Afganistan, Irak ve Yemen üzerinde Şii-Sünni-Alevi savaşı körüklenmeye çalışıldı. Ama Suriye üzerindeki Savaş’ta pek başarılı olamayınca haçlı savaşı hedef olarak "B Planı"nı uygulamaya koydu. Bu plana göre hedefteki ülke Türkiye oldu. Böylesi bir durumda Türk ve Kürt hatta bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar birlik ve bütünlük içinde hareket etmesi gerekir.  Türkiye’de yaşayan Türk ve Kürtlerin çoğunluğu Sünni olduğundan dolayı burada mezhepçilik üzerinden fitnesel bir olay çıkarmakta pek başarısız oldular.   Bu nedenle de burada ırkçılık üzerine bir körükleme yapılmaya çalışıldı. Kürt-Türk ırkçılığı üzerinden ülke içten karıştırılmaya çalışılıyor. Bu fitnesel olayların içine Aleviler de çekilmeye çalışıldı.  Ülke böylece uçurumun kenarına itilmeye çalışıldı ama bunda pek kötü emellerine ulaşamadılar. 
     AK Parti gelirse Alevileri kesecek yaygaraları dilden dile dolaştırıldı. Bu slogan pek yabancı değildi. Böyle yaygaralar zaman zaman Osmanlı Devleti'nde Duraklama döneminden itibaren yapılarak Türkmenler ayaklandırılmaya çalışılarak sudan bahaneler ile Türkmenler kılıçtan geçirilmeye ya da devlet yönetiminden tecrit edilmeleri tarihi bir vakadır. Bu nedenle Aleviler sokaklara dökülmeye çalışıldı. Taksim Gezi Parkı olayları patlak verdiyse de vatandaşlarımız sağ duyuya davet edildi. Ama gerçek o ki Aleviler asla devlete kurşun sıkmadı. Terör örgütü Alevi Cemaatlerinin içinde yuvalanamadı. Oysa PKK terör örgütünün Kürtler içerisinde hemde Müslüman Kürt kardeşlerin içinde yuvalanması Müslümanlık adına üzücü bir hadisedir. Bu nedenle Kürt kardeşlerimiz Türklerle omuz omuza vererek bu musibeti, bu belayı, bu fitnesel tezgahı bertaraf etmesi gerekir. 
 
     Devlet bir gemidir. Bu gemi batarsa bundan tüm ülkede yaşayanlar zarar görür. Devletimiz ortadan kalkarsa bu ülkedeki bu günkü refaha 500 yılda bile ulaşmak mümkün olmaz.
     Bunlar sistemli olarak yapılıyor. Burada Arap, Türk, Şii, Sünni gençliği yok ediliyor. Sonuçta ölenler Müslümanlardır. Müslüman ölümleri nedeniyle ya gençlik yok oluyor ya da genç çocuklar babasız veya yetim kalıyor. Yetim çocuklar da birkaç kuruş para karşılığında çeşitli tarikatların (İŞİD, El Kaide, Sedefilik, ) gibi örgütlerin eğitimine mahkum ediliyor ve sonuçta Müslümanlar bir birlerine düşman olarak yetiştiriliyor.  İleriki zamanda sistemli bir işgal yapmanın planıdır bu.  Bunun için bu olaylar Müslümanları  yıpratma ve psikolojilerini bozma savaşıdır. 
 
    Gerçek o ki; böylesi iç savaşta her iki taraf da yani bu ülkede yaşayan hemen herkes zarar görür. Yahudiler ve Ermeniler Müslümanlara karşı İngiltere  ve diğer Batılı bazı devletler tarafından kullanılan piyon azınlıklardır. Şimdi de Kürtler İslamiyet’e karşı piyon olarak kullanılmak isteniyor. 
     Eğer bir plan yapılıyorsa ki bu planda mutlaka başarı sağlanacak diye bir kural yok. “Büyük Ortadoğu Projesi” adı ile Ortadoğu ve Anadolu kontluklara (Derebeyliklere) ayrılıyor. Yani küçültülmek isteniyor. Böylece batılı devletlerin hedefi İslamiyet’i ve Müslümanları yer yüzünde tamamen etkisiz hale getirmektir. Muhammetsiz bir İslam, Alisiz bir Alevilik, Ehlibeytisiz bir Şiilik meydana getirilmeye çalışılıyor.  Hedefleri Batıya ve Emperyalizme boyun eğen bir dünya yaratmak. Kürtler mücadeleci bir millettir. Eğer PKK merkezli bir Kürt devleti kurulursa. Emperyalist devletlerin oyuncağı olur ve Kürtler onların piyonuna alet edilmeye çalışılır. Böylesi bir Kürt devleti kurulacak olursa buna en başta Kürtler itiraz edecektir. Tarihte Kürtler hep kurulan Müslüman devletlerin bir takım yolsuzluklarına karşı isyan etmişlerdir.  Yani Bu bölgede bir Kürt Devleti kurulsa başta Kürtlerin kendisi karşı çıkacak ve bunlara karşı savaş başlayacak. Çünkü bir grup Kürt İsrail, İngiltere’nin uşağı olmak isteyecek.  Bir diğer çoğunluk Kürtler ise İslâm’i  düşünceye sahip olduklarından bunu kabul etmeyecekler. 
 
    Burada böyle bir devlet kurulmak istenmesinin temel amacı görünüşte özgür bir Kürt devleti kurmak olsa da asıl amaçları:
-Kürt, Türk, Sünni-Şii savaşını körüklemek ve buradaki gençliyi yok etmek. 
-Bu bölgede kendilerine bağlı bir kukla ya da piyon devleti kurmaktır.
 
   
   Bir zamanlar Ermeniler Biz Türklerin soyunu kurutmak için Anadolu’da büyük katliam yapmışlardı.  Camilere doldurup yakmışlardı. Peki yok edebildiler mi? Sonuçta onların dedikleri değil Allah'ın dedikleri gerçekleşti.
 
Kalelerimizde hale Ay-Yıldızlı şanlı bayrağımız dalgalanıyor.
Minarelerimizde Ezan-ı Muhammediye okunuyor.
 
 
Şimdi de o soysuz PKK’ lılar Devlet mi kuracaklarmış, bırakın kursunlar ve yüzler bir bir ortaya çıksın. Güya Kürtlerin  özgürlüklerini savunuyorlarmış. 
Peki sormak gerekir:
_Kürtlerin namusu mu tehlikede?
_Kürtlerin özgürlüklerimi tehlikedeymiş ?
 
    Kürtleri özgürleştirmek adına kırdırmak istiyorlarlar.
   
Bu gerçek bilinmelidir ki İngiliz’in, Amerik’nın bir planı varsa Allah’ın da bir planı var. Ortalığı yakıp yıkmaktan, insanların alın teri ile alınan (hazinenin geliri-beyt’ül mal)  araçları yakmakla çok kötü yapıyorlar. Nasıl yaşıyorsanız öğle öleceksiniz. Bu sizin hayatınızın ve yaşantınızın tam yansımasıdır. Yaşam kırmak, yok etmek, mahvetmek üzere kurulmamalıdır. Tarihten ve günümüzde meydana gelen olaylardan hiç örnek almazlar mı?
 
Bir zaman bir Saddam vardı.  Yirmi milyonluk bir ülkenin korkuyla seyrettiği bir diktatördü. Nerede o şimdi? Nerede onun askerleri yaşadıkları gibi öldüler. 
Bir diğeri Usame Bin Laden. Nerede sahi bu adam. Ya İngilizlerle birleşerek Osmanlılara karşı savaşan Şerif Hüseyin. İşlerini yaptılar defterini dürdüler. Ey ortalığı yakıp yıkan teröristler, bu gün birilerinin maşası olarak yakıp yıkıyorsunuz ama bir gün sizin defterinizi de birileri dürecek. Yaşadığınız gibi öleceksiniz. Bunun bedeli çok ağır olur, bir gün olur ki bakarsınız Emevi oğulları ve Abbasi oğulları gibi kaça bilecek bir yer bulamazsınız. Şu PKK teröristleri kaçıp saklanacakları bir fare deliyi bile bulamayacaklardır inşallah. 
 

Google+ WhatsApp