İstanbul ve Ankara'da 1 Gün Tatil

İstanbul ve Ankara'da 1 Gün Tatil

Yurt genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerimizde okullara 1 gün ara verilerek tatil edildi.

İstanbul  ve Ankara Valiliği, devam eden kar yağışı nedeniyle ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın 1 gün (11.02.2015) süreyle ara verildiğini duyurdu.
 
Valilikten yapılan açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, 
Yağışın öğle saatlerinden sonra yoğunluğu azalabileceği ancak  ara sokaklarda bırakacağı kütlenin ulaşımda zorluk ve tehlikeye yol açacağının değerlendirildiği "Bu nedenle, valiliğimizce öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları açısından anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarşamba günü 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacaktır."
 
Ankara'da da tatil
 
Ankara Valiliğinden de, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün (11.02.2015) ara verildiği bildirildi.
 
- Ayrıca Kocaeli, Bilecik, Burdur, Denizli, Kırklareli ve Kütahya’da da okullara bir gün ara verilerek tatil edildiği bildirildi. 
 
dildiği belirtildi.
 

Google+ WhatsApp