İnsan mı bunlar...

İnsan mı bunlar...

Ne yazık ki kötü insanlar tüm dünyayı yaptıkları ile üzüntüye boğuyor.

Bugün Cuma .. 
Ezen de insan ezilen de..
Sömüren de insan sömürülen de..
Ölen de insan öldüren de..
İnsan olarak, sorumluluklarımızı bilmiyor ve yerine getiremiyorsak, bunda ALLAH'ın ne suçu ( haşa ) var?!
Allah her yolun ve yaşamın en iyisini yapmamızı emretmiş, yol göstermiş ve birde öbür dünyada ödüllendirileceğimizi müjdelemiş..
Allah'ım bu aziz ve mübarek günün yüzü suyu hürmetine; yoksullara, düşkünlere, evsiz yurtsuz insanlara, dul ve yetimlere, gurbet elde yaşayanlara ve tüm insanlara yardım et..
Bizlere insan olabilmeyi nasip eyle ya RAB'bi..
Cuma akşamı ve Cuma'mız mübarek olsun..
AMİN..!

 

  
 Peki bunun sebebi ne?
PKK terör örgütü ve o terör örgütünün siyasi uzantısı BDP ülkeyi içten yıkmak için ellerinden glen tüm güçlerini ve kozlarını kullandılar. 
Dış güçler de ellerinden gelen tüm güçleri ile ellerinden gelen tüm yardımlarını yaptılar. Hükimet de hodri meydan dedi ve onlara Kürt açılımı adı altında göz yumdu. İstedikleri silahları bu barış ortamında temin ettiler. 
Kürt halkı Kurtuluş Savaşı’nda  gösterdikleri metaneti gösterdiler. Ve PKK Terör örgütüne Karşı Şanlı Mehmetçiğimizle birlikte hareket ettiler. 
PKK terör örgütü Kürt açılımı döneminde 2 ile 3 bin çocuğu kaçırdı. Kaçırdıkları çocukları 9 ile 16 yaş arası çocuklardan oluşmaktaydı. Çocuğu kaçırılan anne ve babalar Diyarbakır Belediyesi önünde eylem yaparak çocuklarını geri istediklerinde dönemin belediye başkanı bunları mit ajanı olarak suçlamıştı. İşte bu dönemde iktidarı elinde bulunduran dönemin yetkili mercileri gerekli tedbirleri almakta pasif kaldıklarını görmekteyiz.
    O dönem yapılan bu pasif tepkinin hatasını şimdi o bölgede yaşayanlar ve bu vatanı koruyan Mehmetçiklerimiz canı, malı ve kanıyla ödüyor. 
Hani siz de bilirsiniz eski dönemde karşı karşıya gelen farklı güçlerin orduları önce her iki taraf savaşçılarını öne sürer. O savaşçıları önce birbirleri ile savaştırırlardı. Hangi tarafın savaşçısı diğer tarafı mağlup etse mağlup edenin tarafındakilerin savaşı kazanacağı inancı vardı. 
Şimdi de bizim Güney Anadolu bölgesinde de yaşananlar aynıdır.  Haçlı birlikleri önce Afganistan’a saldırdı, sonra Irak’a ardından Suriye’ye saldırdı. Her bir ülkeye farklı bahanelerle saldırdı. Cehalet içinde bulunan halklar bunu anlayamadılar ve bu nedenle onlara karşı birlikte hareket edemediler. Birlikte hareket edemedikleri içinde ülkeleri Haçlı çizmeleri altında perişan oldu. Şimdi sıra Türkiye’ye geldi. 
 
Haçlı birlikleri Güney Anadolu’ya PKK militanları ile saldırdılar. Bir diğer tabirle savaş meydanına PKK savaşçılarını sürdüler. Türkiye ise bu savaş meydanına  Özel Hareketini sürdü. Bu iki güç Güney Anadolu Bölgesinde karşı karşıya geldiler.  Savaşın kaderini yöre halkı belirleyecekti.  Plana göre yöre halkı bu terör militanlarına destek verecek.  Bölge halkı bütün gücüyle PKK örgütü ile Şanlı Mehmetçiklerimize karşı direnişe geçecekti.  
    Bölgesel Halk burada Türk ordusuna karşı başarısızlığa uğrarsa NATO ve Batılı güçlerden yardım isteyecekti. NATO da bu yardıma gelecekti. Böylece ülke Irak ve Suriye gibi bir hal yaşanacaktı. Yağmur gibi bomba yağdırılarcaktı.
Ülkemizi bölmek isteyen ağzında tek dişi kalmış Batılı Emperyalistlerin istedikleri olmadı. Şanlı Kürt halkı burada devletinin yanında hareket etti. Evini, bağını boşaltarak göç etti de Araplar gibi o alçak emperyalistlerin oyuncağı olmadı. Vatanına ve memleketine canı pahasına sahip çıktılar.
 
      Burada sonuç olarak görmekteyiz ki Haçlı Birliklerinin NATO  kanadı savaş meydanına sürdüğü PKK savaşçıları yenildi. PKK örgütü bölge halkından destek bulamayacağını önceden kestirdiği için, masum halkın kaçırdıkları çocukları militan olarak yetiştirler. Sonra bu çocuk savaşçıları savaş meydanına sürdüler. 
NATO  ve Haçlı birliği burada Türk Ordusuna yenilmiştir.  Şu an Türk Devleti ile savaşa girerlerse yenilecekleri malum. Çünkü meydana sürdükleri PKK Militanları ve çocuk savaşçıları yenilmiştir.
Şimdi sıra Türkiye’de. Türkiyede iktidarı elinde bulunduranlar biraz daha metanetli duruş göstererek Batı’yı cezalandırmalıdır.
Bu silahları neden verdiler?
Niçin verdiler?
Neden desteklediler?
Aslında Batılı devletlere bir takım yaptırımlar yapılabilinir.

PKK terör örgütü Batının bir savaşçısıdır. Batı Suriye'de İŞİT, PEJAK, Afganistan'da Elkaida, Türkiye'de de PKK, İddia C, olarak karşımıza çıkmıştır.

 

Google+ WhatsApp