Darbe Tehlikesi

Darbe Tehlikesi

Tehlike geçti mi? Gerekli ve yeterli önlemler alına bildi mi? Sizce! Size göre daha ne gibi önlemler alınabilinir. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.

 
 
    Tehlike geçti mi? Gerekli ve yeterli önlemler alına bildi mi? Sizce! Size göre daha ne gibi önlemler alınabilinir. Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.
 
    Sizin bu sorunuza bir Türk Filimi ile cevap vermek istiyorum.
Bir mafya ağası düşünün kendisine bir bölge çizmiş ve o bölgedeki zengin iş yerlerini haraca bağlamış.
     Düzenli olarak ayda bir adamlarını gönderiyor o haraçlarını toplayıp getiriyor.
Bir defasında ise Mafya ağası haraç toplamak için gönderdiği adamları Sayın Erdoğan tarafından itiliyor ve bunlara gözüme görünmeyin, defolun diyor. Sonra da bunları tekme tokat kovuluyor. Mafyanın başkanına da bir not iletir. "Bak gözüme görünmeyin, bir daha bu mahalleye bu bölgeye gelirseniz sizde kırılmamış kemik bırakmam. Beni ölümle, suikastla korkutamazsınız. Taktiri ilahinin mukedderratına razıyım."  diyor. (21 Aralık darbesi böyle oldu).
 
     Mafya reisi bu duruma sinirleniyor, iteklenen adamlarını azarlıyor (Yani Feto ve adamlarını azarlıyor ). O adamları ise (Emperyalizmin uşağı Feto)  bir dahaki sefere bunun acısını, bunun intikamını alacaklarını söylüyorlar. Kimseye acımayacaklarını kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını söylüyorlar.
      Bunun için bir süre zaman istiyorlar ve sonrasında uygun zamanı ve uygun fırsatı yaratmaya koyuluyorlar. Ama nedense biraz hesapsız harekete geçiyorlar. Daha güçlü daha yetenekli adamları ile saldırıya geçiyorlar. Ve zamansız hareket etmeleri onlara pahalıya mal oluyor.
 
     15 Temmuz akşamı Türk milletine tokat atmak isterken bir güzel tokat yerler. 21 Aralık'ta iteklenen adamları  bu defa mahalleli tarafından güzel bir dayak atılıyor.  Sayın Erdoğan ve onun arkasındaki mahalleli (Türk Milleti) tarafından, mafya reisinin adamlarını bir güzel falakadan geçiriliyorlar. Mafya reisinin adamları per, perişan edilerek peren perene düşürülüp dağıtılıyorlar.  
 
Böyle bir mafya lideri sizce ne yapar!? Bu defa çok çıldırır ve kendisi tüm birimlerini harekete geçirir veya daha güçlü adamlarını harekete geçirir.
İşte şimdi Batı’nın ağabeyisi ABD,
Ağabeyi’nin abla kraliçesi İngiltere,
yardımcıları Almanya, Fransa,
Bunların söz dinlemez, kural tanımaz yaramaz çocukları İsrail,
uşakları; Sudi ve Katar gibi bazı satılıklar 
Bu nedenle rahat duracaklarını sanıyor musunuz?  Gururlarına yedirmeyecekler, tekrar saldıracaklar. 
 
Satanist düşünceye sahip Emperyalistler; Osmanlı yıkıldıktan sonra;  Türklere, Araplara, Kürtlere tokat atmaya alışmışlardı.  Bir takım isteklerde bulunur, yapmamızı istedikleri ve bizim kaçınmamız gerekli olan şeylerin listelerini oluşturur elimize tutuştururlardı. 
Bunlara itahat edilmediğinde tokat atar, sonra isteklerini bir bir yaptırırlardı.
Ülke gelirlerimizin yüzde ellisinden fazlası bu azınlık gurubun eline geçiyordu. Biraz kıstığımızda tokatlanıyorduk.
 
1925’te Şeyh Sait olayında
1930 Kubilay Olayında
1930 Zilal Deresi İsyanında
1937’ Dersim olayları
 27 Mayıs 1960 Darbesi
12 Eylül 1980 Darbesi
28 Şubat 1998 Darbesi 
Bu olaylar zinciri hep bu küresel emperyalistlerin kurguladığı bir tezgahtır. Bu darbelerde hep Türk milletine tokat atmışlardır. Yaptıkları sıkıyönetim ve darbelerle zeki insanlarımız, düşünürlerimiz yok edilmiş veya sindirilmiştir. 
15 Temmuz 2016’de ise ilk defa tokat yemişlerdir. 
Tüm bu gelişmelere bakarak diyoruz ki TEHLİKE GEÇMEDİ TEHLİKENİN BÜĞÜYÜ YOLDA! AMAN DİKKAT!!
 
21 Aralıkta iteklendiler, istekleri Türkiye tarafından kabul edilmedi.
15 Temmuz’da ise bir güzel dayak yediler.
 
Bu nedenle bunlar daha tehlikeli bir darbe yapabilirler. Ama 20 gün sonra ama 20 yıl sonra. Bunlar önce imkân yaratır, sonranda fırsat kollayacaklar. Bir it gibi pusuda yatacak uygun zamanda saldırıya geçerek ısırmaya çalışacaklar. 
 
Tüm güçleriyle terörizme odaklanacak ve terör olayları ile Türkiye yıpratılmaya çalışılacaktır. 
Türkiye Ekonomik krize sürüklemek için bütün imkan ve fırsatları değerlendirecekler.
Sonrasında ise fitnesel bir olay yaratarak halkı bölmeye çalışabilirler. Halkın arasına nifak saldıktan sonra Türk Milleti'ni pusuya düşürüp ısırmak isteyecekler.
 O ısırmanın zehri çok tesirli olabilir. Bir daha kendimizi toparlanma fırsatı bulamaya biliriz. Bu nedenle çok dikkatli olmak gerekir.
 
Yine bazıları bu darbe gerçekleşse Türkiye 20 yıl geri gidecekti diyorlar. Zaten 20 yıl geriye gittik. Asıl darbe gerçekleşseydi, yok olurduk. Ne 20 yılı, dünya haritasından silinir tarihin sayfalarına gömülürdük. 
 
 

Google+ WhatsApp