Hakarete Uğrayan Öğretmen

Hakarete Uğrayan Öğretmen

Öğrencilerinin gözü önünde hakarete uğrayan öğretmen kalp krizinden hayatını kaybetti.

    Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunmak için gittiği Termal Fen Lisesi’nde, kıyafetlerini beğenmediği için öğrencilerinin önünde azarlayarak sınıftan kovduğu öğretmen Halil Serkan Öz için dün akşam ’Saygı Yürüyüşü’ adı altında yürüyüş düzenlendi. Eylem sırasında rahatsızlanan Halil Serkan Öz, hemen hastaneye kaldırıldı ancak yaşamını kaybetti. (Hürriyet)

Uyarmanın, eleştirmenin de bir adabı vardır, bir terbiyesi vardır!
Vali Bey, Serkan Hocamız şimdi kefen giyecek, sizce yönetmeliklere uygun mudur?

Sakal bıraktı diye hakarete uğradı. Bu ne demek; tarihte padişahlarımızın tamamı sakallı. Şimdi o sakallı öğretmenler dilenci mi sizce, yazık.

"Mülki amir olmak öğretmene kılıksız diyebilmektir, dilenci iması yapmaktır, sınıftan kovmaktır." Bu anlayış tarih oldu efendiler... Kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum. Tüm sendikaları bu durumun takipçisi olmaya davet ediyorum.

  • Herkes tarafını seçsin öğretmen ne iş yapıyor ki diyen milli eğitim Bakanı gördük Öğretmene zam yaparsam diğer memurlara haksızlık diyen başbakan gördük daha acısı fazla zam yapma diyen sendika başkanı gördük malum sendika bu olayda da validen yana.
     
    Öğretmenlerin Tepkisi:
    "İnsanların yaşama hakkını zedeleyen kim olursa olsun makul bir kişi olamaz....bu öğretmenimizin ölümüne sebep olan zat derhal görevden alinmalıdır" diyor tüm ahali

Unutmayınız ki, Cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir. Hayatını kaybeden öğretmenimiz "Halil Serkan Öz"ü saygıyla anıyoruz...

Google+ WhatsApp