Çocukların Başaramadı

Çocukların Başaramadı

Türk milleti böylesi korkunç bir darbeyi omuz omuza vererek bertaraf etmesi emperyalist devletleri tedirgin etmiştir.

 

     Bir düşman devlet veya NATO bize saldırsaydı bu kadar zor olmazdı.  Çünkü dış saldırıda hedef bellidir. Ama burada hedef belli değildir. Kimin dost kimin düşman olduğu net değildir. Kendi askerimizin, kendi uçağımızın, kendi tankımızın kendimize yani bize saldırması durumu vardır. Ordumuz dışarıdan yapılacak düşman saldırısı için oluşturulmuşken ani anda savunmasız halka saldırıyor. Düşman bile bunu yapmıyor. Düşman bile önce savaş ilanı yapıyor sonra saldırıyor. Bu mertçe yapılmış bir vaka değildir. Ani anda hazırlıksız halkın üzerine tank ve tüfeklerle saldırıyorlar. Ebu Cehil'in ordusu bile savaş ilan ediyor. Sonra Savaşçılarını öne sürüyür. Ama bunların bu yaptıkları alçaklıkları maalesef bazı müslümanlar hala idrak edememiştir. Olaylar gün gibi aşikar. Yaptıkları gün ışığı gibi tüm dünyanın gözleri önünde cereyan ettiği halde körleşmiş gözler var göremiyor.

Duyma özelliğini kaybetmiş kulaklar var bunların yaptıkları o uçaklardan atılan bombaların sesi bile bazı kulaklara yeterli gelmemiştir. Hala bu din kisvesine bürünmüş efendilerinin internet üzerinden yaptıkları yayınlarla Türk Milletinin bu şanlı direnişini cehnnem ile tehtid etmektedir. 

 

Kendileri devletin önemli konumundaydılar, PKK, İŞİD gibi örgütleri gizliden desteklediler. Silah yardımı yaptılar ki; hükümet yönetmeyi beceremedi diyerek yönetime el koymak olacaktı. Bu nedenle hemen her gün 10’un üzerinde güvenlik güçlerinden zaten şehit veriyorduk. İntihar saldırılarında ise can kaybı olarak bu 100'leri aşıyordu. Zaten onlar çoktan savaşı başlatmıştı. Ama maalesef anlayan yoktu. Bunların bu sinsi faaliyetlerini fark edenler ise çeşitli komplolarla bertaraf ediyorlardı. 

Eğer bu darbe girişiminde başarıya ulaşsaydılar, ülke bir Suriye, Irak ve Afganitan gibi olacaktı. Sonrasında ise ABD ve İngiltere’nin çıkarları doğrultusunda hareket edeceklerdi. Türkiye Suriye ve İran ile savaştırılarak yıpratılacak ve  ardından da; Doğu ve Güney Anadolu’da  Ermeni, PKK ve Berzaninin başkanlığında piyon  devletcikler kurma planları vardı.

21 Aralık’ta bunlar hareket ettiler ama başaramadılar. Milletimizin maalesef çoğunluğu tehlikenin farkında değildi. Çükü 21 Aralık darbesini kılıfına uydurmuşlardı. 

Umulur ki “15 Temmuz Darbesi”  milletimizi gaflet uygusundan uyandırmıştır. Bundan sonra Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle, Sünnüsiyle bir bilek tek yumruk, tek yürek oluruz. Çelikten zırh oluruz. Böyle olursa bu fitneciler aramıza nifak sokamayacaklarından sonraki dönemde kalkışabilecekleri bir darbeyi göze alamazlar.

Unutulmasın ki 15 Temmuz 21 Aralığa göre ne kadar çok daha sert ise bundan sonraki için daha tehlikeli bir durumla karşılaşmak beklenir bir durumdur. Bu nedenle Başbakan, Hükümet yetkilileri, Emniyet güçleri ve Cumhurbaşkanlığının uyarılarına dikkat etmek gerekmektedir.  

O alçaklar bekleyecekler. Şu anda deşifre olanlar var, tutuklandılar. Ya deşifre olmayanlar varsa! Tabi ki ortada bir vatan var. Ve bu vatan binasını enkaza çevirmek isteyen düşmanlar var. Ülkemizi başımıza yıkarak bizi bu enkazın altında ezmeye çalışmışlardır. Emperyalizmin maşası durumundaki FETÖ’nün deşifre olmayan pasif durumda bekleyenler; gaflete, disiplinsizliğe, başıboşluğa düştüğümüz an, bizi tekrar vurmaya çalışacaklardır. Böylesi bunlardan gelebilecek saldırı için her zaman teyakkuz halinde olmalıyız.

Zaten böylesi bir askeri darbenin yapılacağı belliydi. “Ergenekon” veya “Balyoz” soruşturmalarıyla haksızlığa uğrayanlar iyi dinlenseydi bunlar yaşanmayacaktı. Ama adamlar hukuk alanında hakim, savcı ve avukatları da ele geçirmişlerdir. Bu nedenle haklıyla haksız ayrılamadı.

“Su uyur düşman uyumaz” sözü kulağımıza küpe olsun. Ele geçen deliller ve görünenlere göre Emperyalizm FETO içine sızmıştır. Onun dışı FETO’nun İslam anlayışıdır. İçi ve gerçek yapısı ise emperyalizmdir. Şimdiye kadar bu kuruma zekât, himmet, yardım yapanlar ise tövbe etmesi gerekir diye düşünmekteyim. Hangi hatayı hangi günahı işlediler ki; kalpte böylesi bir körlük meydana geldi ve bu gerçekleri göremediler. Siyasiler de halkın önüne çıkarak bu yaptıkları hatalarını bir daha bu millete yaşatmayacaklarının sözünü verirler inşallah.

Aman Dikkat!

İdam Kararı çıkmadan o alçağın Türkiye’ye getirilmemesi gerekir. İdam kararı çıkarıp onaylandıktan sonra ülkeye getirilmesi ve APO ile FETÖ birlikte idam edilmelidir. Eğer bunu yapmayı başarabilirlerse bizım hakkımız helal olsun diyoruz.

 

 

 

Google+ WhatsApp