BAHÇELİEVLER CUMHURİYET ANADOLU LİSESİNDE KARNE GÜNÜ

BAHÇELİEVLER CUMHURİYET ANADOLU LİSESİNDE KARNE GÜNÜ

Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde Karneler dağıtıldı. Sınıf başarısı oldukça yüksekti. Başarılı öğrenciler karnelerini taktir, ve teşekkür belgeleriyle birlikte aldılar.

Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının I. Dönemi 17 Ocak 2020'de karnelerinin verilmesi ile birlikte tamamlandı. Okulumuz baş müdür yardımcısı Mehmet Bey ile idareci Sevgül Hanımın konuşmalarının ardından İstiklal marşı okunarak karneler dağıtıldı. 

Okulumuzdaki sınavlar ortak yapılmaktadır ve kelebek sistemi uygulanmaktadır. Bu durum öğretmenler açısında hayli yorucu olsa da sonuçlardan öğretmen ve öğrenciler memnundur. Çünkü bu sistem öğrenci başarılarının hayli artmasına neden olmuştur. Bu sistemin uygulanmasında okul idarecilerinin titiz çalışmaları vardır. 
Okulumuza atanan Adnan Hakan Bey döneminde öğrenci başarıları giderek artmaktadır. Okul Müdürü Adnan Hakan Bey; idare, öğretmenler, öğrenci ve veliler arasındaki hassas dengeyi iyi oluşturduğundan dolayı okul disiplin kuralları üst seviyededir. Bu durum Adnan Hakan Bey’in göreve başlamasından beri giderek okul başarısının artmasına neden olmuştur. Okulumuzdan artık tıp fakültesine, hukuk fakültesine girebilecek yeterli puanları alan öğrenciler çıkıyor. Bu durum da okulumuzu cazip hale getirmiş durumdadır. Böyle olunca da kayıt zamanlarında öğrenci başvuruları hayli yoğun olmaktadır.  

Felsefe Öğretmenimiz Nejla Kahraman ile resim öğretmeni Tülin Akın'ın okul panosu hazırlamada oldukça aktif öğretmenlerimizdendir.
Müzik öğretmenimiz Nevzat Acartür ve Özden Mahmoudi ise okulumuzun Türkiye genelinde isminin duyurulmasında başarılı çalışmaları vardır.
İngilizce öğretmenimiz Şengül Soydan ve diğer yabancı dil öğretmenlerimizin de İstanbul genelinde okulumuzun adını duyuracak yarışmalara katılmaktadırlar. Öğrencileri yarışmalara hazırlamak için Şengül hamım ve diğer ingilizce öğretmenlerinin oldukça özverili çalışmaları vardır. 
Okulumuzun din kültür öğretmeni Ömer Yılmaz hocamız da değerler eğitimi adı altında okulumuzda ve bazı diğer okullarda konferanslara konuşmacı olarak katılıyor.
Kimya öğretmenimiz Mahmut Gültekin hocamız instagram ve çektiği güzel fotgrafları ile okulumuzu tanıtmada başarılı faaliyetleri vardır.
Okulumuz tarih öğretmeni Vedat Akbulak; derslerin belgesel filimleri, okul dergisi ve kendi imkânları ile kurduğu Tarih 34 sitesi ile oldukça aktiftir.  Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bu alanda dönem boyunca yapılan bazı etkinlikler ile ilgili bazı video çekimleri ve fotografların videosu yer almaktadır. İsteyenler aşağıdaki videoyu izleyebilir. 

Haber: Vedat AKBULAK

Okul etkinlik videosunu hazırlamak için uygun bir müzik bulmak oldukça zaman aldı. Nihayetinde bir hafta sonunda telif hakkı olmayan Batı Kafkasya yöresine ait Azeri Türk müziği bulunabilindi. "SABAĞIN ĞEYR" (Hayırlı Sabah) adındaki müzik eşliğinde iyi seyirler. 

BCAL ETKİNLİKLERİ VİDEOLARI 

 

Google+ WhatsApp