İCACAA BCAL'DA

İCACAA BCAL'DA

Uluslararası Yaratıcı Sanatlar Akademisi (INTERNATIONAL CREATIVE ARTS ACADEMY) Türkiye Şubesi Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde sundukları eğitim ile uluslararası onaylı diploma vermektedir. BU SANAT ÜZERİNE DERSLER VEREN BİR AKADEMİ!

 

2017 yılında serüveni ve sanatı pek seven 3 Amerikan, 2 Türk kurulan ve 1 Fransız ile birlikte temellendiren ICAACA (ikaaka) , öğrencilerine Türkiye’de olmayan bir meslek dalını “Writing Studies (Yazınsal Çalışmalar) “ sunuyor. ICAACA, bir sanat akademisi. Sanatla, felsefeyle ve psikolojiyle  ilgilenen gençleri bir araya getirmeyi hedefleyen ICAACA öğrencilerini monoton ve hayatında sadece tek bir dala hakim olan bireyler yetiştirmek yerine bir nevi “Yeni Rönesans Gençleri” olarak yetiştiriyor. Aylık, Dönemlik, yıllık ve 2 yıllık eğitim programlarıyla karşımıza çıkan ICAACA, öğrencilere hem bir kredi sistemi sunuyor hem de her alanda onları çalışmaya itiyor. Yakında çizim, ses/müzik  ve kapsamlı sinematografi çalışmalarına da başlayacaktır.

Öğrencilerin eğitim dönemleri bittiğinde, uygulamalı ve çağdaş bir sınav sistemi ile girdikleri sınavlardan aldıkları notların ortalaması ve derslere katılım oranlarına göre serilize diplomalarını alırlar. (İngilizce, Türkçe ve ders notları dökümü yani diploma eki olarak bir transkript öğrencilere verilecektir.)

Google+ WhatsApp