Batının Piyon Atı Yunanistan'ın Türk Düşmanlığı

Batının Piyon Atı Yunanistan'ın Türk Düşmanlığı

Yine Batı, o bildik kutsal değerlerimize hakaretlere varan yayınlar.....

ABD’de iki gökdelen Alman sigorta şirketine sigorta yaptırılıyor. Aynı yıl içinde kaçırılan uçaklar gelip gökdelenlere (İkiz kulelere) çarpıyor. 
Haberlere yolcu uçakları kaçırıldı, deniyor. Ardından uçağı kaçıranların ismi açıklanıyor, delil olarak da yıkılan gökdelenlerden uçuşarak fırlayan pasaportların, yıkılan enkazın 300- 400 metre  ötesine düşmesi gösteriliyor. Ne hikmetse ikiz binalara çarpan uçakların kanatları ve içindeki yolcularla birlikte eriyerek yok oluyor ama uçağı kaçıranların pasaportları yanmıyor. Yine kaçırılarak gökdelenlere çarpan uçaklar elektrik direklerindeki kabloları kopararak  direklerini de kökünden söküp kilometrelerce sürükleyebilir.  Binaya çarparak binaların yıkılmasına neden olan süper uçaklar. Hangi uçak elektrik direklerini yerinden söküp 2, 3 km  ötelere sürükleyebilir? Uzmanlar bunun mümkün olmadığını açıklasa da resmi kanallar birbirleri ile ağız birliği etmişcesine  buna  hiç değinmiyorlar bile. 
Oysa bağımsız çalışan uzman kaynaklar, ikiz kulelere çarpan uçakların sivil uçak değil bir füze olabileceğini, füzelere uçak süsü verilerek binaya çarptırıldığı, binaların yıkımının ise sistemli ve kontrollü yıkım olduğunu dillendirdiler.  Her şey düzmece, her şey yalan ve aldatmaca.
Anında uçağı kaçıranlar ve intihar dalışı yapan teröristler bulunuyor. Böylece BOP;( Büyük Orta Doğu Projesi) yürürlüğe giriyor. İntikam yemini ettirilerek Afganistan işgali başlatılıyor.  Evet o günden bu güne tam 37 milyon insan yurdundan yuvasından oldu ve  muhacir yani göçmen durumuna düştü. Ne kadar insan hayatını kaybetti, ne kadar çocuk kayboldu veya kaçırıldı  ve ne kadar kadın ve kız  tecavüz edildi bunu söylemeye dilim varmıyor.  
Bu kadar insanın günahını kim üslenecek! Tarihi gelişme içinde  doğa kanunları veya daha güçlü kavimler eliyle Yüce Yaratıcı dünyayı aldatarak fitne yaratanlardan nasıl bir intikam alacaktır onu da zaman gösterecektir. Tarihe baktığımızda nice azgın milletler var ki yaptıkları yüzünden helak olarak tarihin sayfalarına gömüldüler.  
İslam Dini ile İslam milletleri ile bu dünya güçlerinin alıp veremediği nedir? Adalete dayalı bir sistem ve devlet kurma yerine şeytan imparatorlukları kurmaları bunlara uzun vadali olarak bir yarar getirmeyecektir diye düşünmekteyim. Yine Batı o bildik kutsal değerlerimize hakaretlere varn yayınlar.....

İslam insanları güzel ahlaka, barışa, yardımlaşmaya ve Allah’a iyi bir kul olmaya davet etmektedir. Yaratıcının bunca nimetleri karşısında hala neden kendi yaratıcılarına düşmanlık güdüyorlar, kibirleniyorlar o da onların akılsızlıklarındandır. Çünkü yaptıkları o kadar yanlışlık var ki, kendi çıkarlarına göre dünyaya nizam vermek için hile yapmış, yanlış konuşmuş, insanları aldatmışlar ki. Bu nedenle Ahret inancını kabul etmek istemiyorlar. Çünkü Ahret’te gerçeklerle yüzleşme vardır. Bunlar gerçeklerle yüzleşmek istemiyorlar. Onun için haberleri ve olayları çarpıtarak insanlara anlatmaktan zevk alıyorlar. 
Kararlarını vermişler, III. Dünya savaşının çıkmasına çoktan karar vermişler, planlarını yapmışlar. Sadece çıkabilecek böylesi savaştaki sonuçtan yüzde yüz emin olmak ve sonuçlarını kontrollerinde tutmak için sinsice plan ve eylemlerini yürütmektedirler. Çıkaracakları savaşın sonuçlarından emin olamadıklarından kendi lehlerine bir sonuç almak için İslam dünyasında karışıklık çıkarmaya son surat devam ediyorlar. İslam adına düzmece terör örgütleri kuruyorlar, bunları silah, para, eğitim yönünden her türlü lojistik desteği sağlıyorlar. Kendi kurdukları çakma teröristlere İslam Teröristleri diyerek İslam’ı karalamaya çalışıyorlar.  İslam’ı; ılımlı, radikal, fundamentalist, köktenci gibi sınıflara ayırmaya çalışarak fitne tohumu ekiyorlar. İslam adına terör örgütü kuruyorlar, PKK; PJK, El Kaide; İŞİT, TALİBAN ve, ve…… Sonrasında Peygamberimize ve İslam dinine hakaretler. Yahu bu peygamber sizin neyinize zarar verdi. "Kızlarınızı gömmeyin, ahret var, orada yaptıklarınızdan hesaba çekileceksiniz, Allah yeniden diriltecek," demesi neden bu kadar rahatsız ediyor! Çünkü onlar yaptıkları ile yüzleşmek istemiyorlar da ondan. Gerçeklerle yüzleşmek istemiyorlar da ondan. Bundan dolayı Allah’u Teala da kalplerini mühürlemiştir de gözleri kör, kulakları sağır olmuş, gönül pencereleri de mühürlenmiştir. 
Türkiye ile Rusya, Türkiye ile İran, Türkiye İle Arap ülkelerini savaşa sokmak için bin bir türlü hile ve hokkabazlık yapıyorlar. Başaramamanın ezikliğini ve bize olan hınçlarını bile gizleyemiyorlar.  Şimdi de Yunanistan'ı ortaya çıkarmış bir piyon atı yapmaya çalışmaktadırlar. Bu nedenle milletçe çok dikkatli olunmalı ve duaya önem vermeli, cehalete, bağnazlığa ve taassuba kapılarak bu hile, desise ve oyunlara alet olmamalıyız. 
Gerek siyasi liderlerimiz, gerek yöneticilerimiz, gerekse askeri erkan bu hususta çok dikkatli olmalıdır. Bizler de vatandaş olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yapmalı cehaletle mücadelede bilgi ve bilme önem vermeliyiz. 

Unutmadan onu da söylemek istiyorum ki; siz ey kötü insanlar! dünya'yı kana, savaşa, geçimsizliğe ve fitneye boğmak isteyen kötü insanlar, yaptıklarınızın altında kalacaksınız. Yaptıklarınız yüzünden dünyada bir süre sonra helak olacaksınız. Mussolini, Hitler, Saddam,  Yezit, bunların hayatlarına bir bakarsanız kendi sonunuzun da ta nerelere varacağınızı tahmin edememeniz sizin aptallığınızdan olacaktır. Ahret yurdunda ise yeriniz ebedi cehennem olacaktır. Gelin bu yaptığınız kötülüklere son verin ve tövbe edin. Dünyayı yaratan ve kainata nizam düzen veren Yüce Allah'tır. O yüce Kudret'i görmezlikten gelmeyin. Onun intikamı ağırdır.  Hz. İbrahim'i ateşte yakmak isteyen kralı sivri sinekler, Hz. Musa'yı küçümseyen Karun'u karıncalar, Ad kavmini, kum fırtınası, Ponbeo halkını lav ateşi ve külleri, Kenanlıları yıldırım ve şimşekler helak etti. Nuh kavmi ise sularda boğuldu. Tarihten ders alın ey kötü insanlar.  

Google+ WhatsApp