3 KASIM 2020 BCAL ÖĞRETMENLERİ YAZILI SORULARI VE TARİHLERİ

3 KASIM 2020 BCAL ÖĞRETMENLERİ YAZILI SORULARI VE TARİHLERİ


3 Kasım 2020 tarihinde okul müdürü başkanlığında Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesi Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı. 
Yapılan toplantıda; dönem içinde müfredata uygun olarak derslerin işlenmesi, işlenen ders konularından öğrencilerin yazılıya gireceği,
Dönem içinde iki yazıl ve iki performans notu ile öğrencilerin, değerlendirileceği, 
Birinci yazılı sorularını, her öğretmen, bireysel olarak kendisi hazırlayacağı, ancak birinci yazılıların kelebek sistemi olmayıp ortak yapılacağı
İkinci yazılıların ise okul genelinde, zümre öğretmenleri ortak yapacağı üzerine kararı alındı.
Yazılı tarihleri:
Birinci yazılılar ara tatil dönüşü 23-Kasım-4 Aralık içinde, ikinci yazılıların ise 28 Aralık -8 Ocak içinde yapılacağı belirtildi.

 

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKATİNE: İkinci yazılı sonrasında süre kısıtlı olduğundan yazılıların telafisinnin yeterli zaman olmadığından raporlu veya izinli öğrenciler için telafi sınavı açılmayacağı belirtildi. Bu nedenle öğrenciler raporlu veya izinli olsalar dahi ikinci yazılılara katılmaları gerekmektedir denildi. 
Resim ve müzik gibi derslerin mutlaka uygulamalı yapılacağı,
Yabancı dil derslerinin her bir sınavı; dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini ölçecek şekilde yazılı ve uygulamalı olacağı üzerinde karar alınmıştır.
Tüm Bahçelievler Cumhuriyet Lisesi Öğretmen, Öğrenci ve Velilerine duyurulur.


             
 

Google+ WhatsApp