Burma'da Neler Oluyor

Burma'da Neler Oluyor

Haçlı Saldırısı devam ediyor.

BURMA'DA BUDİSTLER MÜSLÜMANLARI KATLETMEYE DEVAM EDİYOR MÜSLÜMAN ÇOCUKLARINI ELLERİNİ BİRBİRLERİNE BAĞLAYIP SUYA ATIYORLAR BOĞULARAK ÖLÜMLERİNİ İZLİYORLAR DÜNYA SESSİZ KALIYOR DÜNYA TELEVİZYONLARI GAZETELERİ BU HABERLERİ GÖRMÜYOR DÜNYANIN DİKKATİNİ BU YÖNE ÇEKMEK İÇİN PAYLAŞALIM LÜTFEN ŞU MÜBAREK GÜNLERDE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA MÜSLÜMANLARA ZULMEDİLİYOR SESSİZ KALMA MÜSLÜMAN ŞU MÜBAREK GÜNLERDE BİRKEZ OLSUN AÇ ELİNİ DUA ET BİRKEZ OLSUN ŞU HABERLERİ PAYLAŞ BİR KEZ OLSUN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNİN DERDİYLE DERTLEN

Bu bir Haçlı Savaşıdır. Irak, Suriye, Afganistan'da her gün insanlar ölüyor. ve buralarda ölen insanların sayısı 10 milyona yaklaşmış durumda.
Şimdi de Yemen'e saldırdılar. Ve burada Müslümanlar ölüyor. Ve şaşılacak durum şu ki, hava bombardımanı ile ABD 'nin isteği üzerine bombalama yapan Sudiler. Ve Yine şaşılacak açıklama ABD'den geliyor,  ABD'li bir yetkili "Buradaki ölümlerin İran yüzünden kaynaklandığını"  söylenmesi bir acaip durumdur. Yine Suriye'de ölen insanların ise Esat yüzünden olduğu söyleniyor. Dünyanın en etkili silahşörleri Suriye'de Esat'a karşı savaşıyor. Ama bu güçler ne hikmetse hemen Suriye'nin yanıbaşında Filistin ile Gazze Müslümanlarının başına bomba yağdırıyor, bu etkili Müslüman Teröristler İsrail'i görmüyor Esadı görüyor.  
Mülteciler çeşitli şekillerde Akdenizin derin sularında boğularak hayatlarını kaybediyor. İslam Dünyasının genç nesili yok ediliyor. İleriye dönük sıcak savaşın ve başlatmaya yönelik bir operasyondur. 

 

Google+ WhatsApp